giovedì 27 ottobre 2016

Marea neagra

Marea Neagră este întinderea de ape din bazinul geomorfologic denumit pontic, unul din bazinele complexului tectonic tethysian, el însuși parte a orogenezei . JPG,ow:25pt:Marea Neagră - ,rh:ro.

Filmare Aeriana Marea Neagra Costinesti Iunie 20- ,rh:. Segnala un'altra immagineSegnala l'immagine offensiva.

Numeroase articole și lucrări din preajma anului 20dar și povestiri rusești mai vechi susțin că în Marea Neagră ar exista un triunghi al morții, asemănător . Marea Neagră este o mare semiînchisă din bazinul atlantic, componentă a Mării Mediterane, de care se leagă prin mările Marmara şi Egee şi strâmtorile Bosfor . Constanţa, marea a îngheţat aproape de mal. Ultima dată, apa Mării Negre a fost acoperită de un strat de . Marea Neagra este marginita de sase tari, care se afla pe doua continente. Marea Neagră este o mare intercontinentală, situată între Europa sud-estică şi Asia Mică.


România are litoral cu Marea Neagră în sud-est, pe o distanţă de 245 . Direcţiei Hidrografice Maritime de la Constanţa, autoritatea naţională în domeniu, Marea Neagră figurează ca având o . Accident aviatic grav in largul statiunii Soci: un avion al armatei cu de oameni la bord s-a prabusit in Marea Neagra.

Un fenomen extrem pe litoral a fost observat luni dimineata, pe faleza Cazinoului din Constanta, unde trecatorii au observat ca din apa Marii .

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari